Tijden en kosten

Tijd voor yoga is tijd voor jezelf. De kosten zijn een investering in jezelf.

Tijden

DagTijd
Woensdagavond19.00 – 20.15
20.30 – 21.45
Donderdagavond19.30 – 20.45
Vrijdagochtend9.00 – 10.15

Door de Corona crisis is het onderstaande (cursiefgedrukte) niet meer van toepassing. Ik laat het nog even staan, want ik hoop dat we er uiteindelijk weer naar teruggaan. Op dit moment geef ik groepslessen voor 3 personen, duolessen en privélessen. Ook geef ik lessen in het bos en in onze achtertuin: het Cantonspark. Ik ben genoodzaakt het lesgeld voor een groepsles (tijdelijk) te verhogen naar €13,50 p.p. per les. Als er weer lessen voor 5 of meer personen mogelijk zijn gaan we terug naar €11,50. Het tarief voor duolessen en privélessen in overleg te bepalen.

Je schrijft je in voor een kwartaal op een woensdag, een donderdag of een vrijdag. Als je een keer niet kunt, is inhalen op een andere dag mogelijk in overleg én als er plek is.  Instromen tijdens het lopende kwartaal is altijd mogelijk. Elk kwartaal is er wel een week vrij, tijdens de kerstvakantie 2 weken, in de zomervakantie 3 of 4 weken. Ik stel je vóór het kwartaal begint op de hoogte van de data waarop er geen les is.

Kosten

Een proefles is gratis te volgen. Inschrijving is per kwartaal en kost € 11,50 per les, vooruit per kwartaal te betalen. Een kwartaal kost maximaal € 138,=, maar minder als er minder lessen worden gegeven, zoals in de zomervakantie of kerstvakantie. Ook als je instroomt tijdens het lopende kwartaal kosten de lessen € 11,50 per les voor de rest van dat kwartaal.